Räätälöidyt soveltumuustutkimukset sinun yrityksesi tarpeisiin

Yleisesti henkilöarvioinnista Suomen Psykologitalossa

Valveutunut työnantaja on kiinnostunut työntekijöiden ja – hakijoiden soveltuvuudesta työtehtäviinsä. Tätä tekstiä lukiessasi olet mitä luultavimmin herättänyt jonkin yrityksen kiinnostuksen tietää sinusta lisää. Yritys jossa haluaisit työskennellä tai jossa työskentelet, on antanut meille toimeksiannon tutustua perusteellisemmin sinuun työntekijänä. Samalla he tarjoavat sinulle tilaisuuden pysähtyä pohtimaan ja tutkimaan itseäsi, osaamistasi, sekä esimerkiksi potentiaaliasi työntekijänä. Soveltuvuustutkimuksen tavoite Suomen Psykologitalossa on tarjota arvioitavalle mahdollisuus lisätä työhyvinvointia ja itsetuntemustaan. Toisin sanoen arviointimme tarkoitus on palvella niin toimeksiantajaa kuin myös jokaista arvioitavaa.

Henkilöarviointiin valmistautuminen

Keskeisintä arviointiin valmistautumisessa on tulla paikalle omana itsenään. Lepäät, syöt hyvin ja elät sinulle normaalia arkea. Niin halutessasi voit pysähtyä pohtimaan itseäsi työntekijänä ja valmistautua käymään keskustelua aiheesta. Arvioinnin aikataulusta sovimme kanssasi aina henkilökohtaisesti. Tärkeää on muistaa ottaa virallinen henkilöllisyystodistuksesi mukaan, sillä tarkistamme arvioitavien henkilöllisyyden aina. Tervetuloa henkilöarviointiin Suomen Psykologitaloon.

Henkilöarvioinnin tuloksista ja niiden hyödyntämisestä

Noudatamme henkilöarviointiin liittyvän arviointimateriaalin ja raporttien säilytyksessä tietosuojavaltuutetun suosituksia. Henkilöarvioinnin tuloksista raportoimme yksinomaan asianosaisille. Arvioitavana voit niin halutessasi pyytää palautetta arvioinnista.
Mikäli sinulla on mahdollisuus jatkaa yhteistyötä arvioinnin tilanneen tahon kanssa, kannattaa sinun tiedustella mahdollisuutta hyödyntää tehty arviointi mahdollisimman tehokkaasti. Henkilöarvion tuloksia voidaan käyttää hyväksesi useimmiten suoraan työhyvinvointia lisäämään esimerkiksi työtehtävien räätälöinnissä vahvuuksiasi painottaen tai suunnitella arvioinnin pohjalta urasi parasta mahdollista tulevaisuutta ja etenemismahdollisuuksiasi.

Mitä vielä mietit?

Räätälöimme palveluja viikottain, joten katsotaan millä tavalla pystymme tuottamaan haluamasi kokonaisuuden.

Ota yhteyttä